Exposicions
Exposicions en curs
Properament disponible
Exposicions realitzades

Qui som

Som una empresa amb més de deu anys d’experiència que treballa en el món de l’art. Oferim tota classe de serveis relacionats amb l’art, orientats a tota mena de clients, ja siguin públics o privats. Un dels nostres serveis principals és organitzar exposicions d’art: com a mostra d’això, hem dut l’obra de Gaudí i la ciutat de Barcelona al Japó, a Corea del Sud, a Moscou, a Amsterdam i a Poznań. El nostre personal té una experiència àmplia i és polivalent, i això ens permet ser molt flexibles, innovadors i molt competitius en molts aspectes.

En resum, Aurea és un soci global en el món de l’art i cobreix tota mena de necessitats. Des de la certificació d’una obra d’art fins a la gestió logística d’una exposició en qualsevol lloc del món.

Seriositat, professionalitat i passió pel que fem són la nostra raó de ser. I són la raó per la qual els nostres clients treballen amb nosaltres projecte rere projecte.

Teniu una col·lecció i voleu que la gestionem?

Què fem

Organitzem exposicions de manera global. Desenvolupem el projecte, cerquem les obres, gestionem el transport, contractem les assegurances, elaborem el catàleg, muntem i desmuntem l’exposició, dissenyem el marxandatge, etc.
El nostre àmbit d’actuació és internacional: organitzem qualsevol exposició en qualsevol lloc del món.

Quan volem comprar o vendre una obra d’art, el preu de la peça no és aleatori; depèn, en gran mesura, de la documentació que l’acompanya. El document més important és el certificat d’autenticitat. Sense aquest document, el procés de venda es pot aturar, el valor de la peça pot baixar de manera considerable o, simplement, l’obra pot acabar vagant pel mercat de compravenda d’art per sempre més, sense que ningú no la vulgui comprar. A Aurea gestionem l’obtenció del certificat d’autenticitat, de manera que elaborem la documentació necessària per a enviar l’obra d’art a l’organització pertinent perquè en tramiti la certificació.

A Aurea estem en contacte de manera permanent amb col·leccionistes d’art d’arreu del món. Si voleu vendre una obra d’art, ens comprometem a difondre-ho només entre les col·leccions que hi puguin estar interessades; en cap cas, no parlem mai amb intermediaris ni venedors d’art. I treballem amb els mateixos criteris si busqueu una obra d’art: nosaltres cerquem la peça que més bé s’adapta a les vostres necessitats.

Amb l’experiència que hem acumulat al llarg dels anys a l’hora d’organitzar exposicions, oferim el servei de logística orientada a l’art. Gestionem de manera integral tots els processos que requereix una exposició: la recollida d’obres i l’enviament de les obres al punt de destinació, i l’enviament al punt d’origen un cop es desmunta l’exposició; també contractem les assegurances pertinents i muntem i desmuntem l’exposició.

Sabem que un dels aspectes importants relacionats amb una exposició és el marxandatge. Per això, oferim la possibilitat de dissenyar-lo o bé de gestionar el que ja està disponible, i també ens fem càrrec de produir els articles, si cal.

Elaborem catàlegs d’exposició, així com monografies sobre artistes o corrents culturals i artístics, i ens fem càrrec tant dels continguts com del disseny i l’edició dels llibres.
També oferim l’opció de crear catàlegs interactius de l’exposició.

Oferim el servei de consultoria artística i catalogació per a col·leccions d’art públiques i privades.